Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Diete

Cum să dai jos 4 kilograme în doar 4 zile?

Cum să dai jos 4 kilograme în doar 4 zile?Dacă ai peste câteva zile ai un eveniment special, iar rochia preferată nu mai stă ca altă dată sau pur și simplu vrei să-ți reduci rapid din greutate, atunci propunem o metodă rapidă de slăbit. Este o cură de slăbire cu adevărat expres: promite o scădere medie în greutate de 4 kilograme, în mai puțin de o saptămână!

Regim hipocaloric, bazat pe o alimentație bogată în proteine, dieta reprezinta o pierdere semnificativă de kilograme într-un timp record, un lucru dorit de tot mai multe femei, mai ales acum când începe sezonul fustițelor și rochițelor vaporoase. Să slăbești în numai 4 zile între 3 și 5 kilograme pare de-a dreptul incredibil!

Vă propunem un plan alimentar încercat de multe doamne și care au avut rezultate incredibile. Secretul constă în consumul de cafea verde. Recomandăm să păstrați cât mai exact pașii și proporțiile. La prima vedere, acest regim pare destul de drastic. Dacă vă e frică de înfometare, această dietă trebuie combinată cu cafeaua verde, pentru a nu vă lupta prea mult cu foamea.

Planul alimentar

În timpul celor 4 zile de regim vei lua același mic dejun compus dintr-o cafea verde și jumătate de grepfruit. Dacă nu te înțelegi prea bine cu acest fruct, poți opta pentru oricare altul din categoria citricelor. Este obligatoriu să te hidratezi foarte bine în fiecare zi și să respecți cu strictețe combinațiile de alimente prescrise.

Ziua 1

Prânz: O cafea verde cu ghimbir înainte de a lua masa, apoi friptură de vită la grătar, fără grăsime; salată verde cu roșii la discreție și un măr pe post de desert.

Cina: 2 ouă fierte tari, fasole verde și jumătate de grepfruit.

Ziua 2

Prânz: O cafea verde înainte de a lua masă, friptura de vită la grătar, fără grăsime, salată verde și un pahar mare de suc de roșii.

Cina: dovlecei sau conopidă la discreție, fasole verde și compot de mere fără zahăr.

Ziua 3

Prânz: O cafea verde înainte de a lua masa, friptura de vita la grătar, fără grăsime, salată verde cu țelina date pe răzătoare, un mar.

Cina: piept de pui la grătar, roșii gătite la aburi și un pahar mare de suc de prune.

Ziua 4

Prânz: O cafea verde înainte de a lua masa, 2 ouă fierte tari, fasole verde și un pahar mare de suc de roșii.

Cina: friptură de vită la grătar, fără grăsime, salată verde și un pahar de suc de ananas fără zahăr.

Pe tot parcursul dietei se vor consuma doar alimentele recomandate, fără alte gustări, iar ceașca de cafea verde nu trebuie sa fie mai mare de 150 ml. Sunt interzise făinoasele și alte produse de patiserie și nu vei avea voie să pui gura pe alcool.

Numărul de kilograme pierdute depinde de răspunsul fiecarui organism în parte. În medie, se preconizează o scădere de aproximativ 4 kilograme.

Această dietă nu poate fi urmată de către persoanele vegetariene, de către sportivi sau de către persoanele foarte active, deoarece nu furnizeaza energie suficientă.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cum să slăbeşti 10 kilograme, până la Revelion | Dietă pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizionate

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...