Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Istorii de succes

Cum să ”călătorești” rapid de la 100 la 65 kg!

Astăzi vă invităm să citiți povestea de viață a unei femei din Polonia – Anna, care reușit să își transforme viața radical, după ce a slăbit peste 30 kg. Ea și-a făcut un scop: să-i ajute și pe alții să scape de probleme legate de greutatea corporală. Cum? Vedeți mai jos.

”Bună, fetelor!

Cred că multe fete și femei mă vor înțelege, o așa durere unește întreaga lume. Să vă spun pentru început că aveam o greutate de 100 kg, iar după o simplă plimbare de 5 minute respiram foarte greu și transpiram foarte mult. De când mă știu transpir ambundent. Normal că nimeni nu dorea să mă angajeze pentru un job obișnuit, iar atunci când comunicam cu colegii sau cu prietenii mei toți râdeau și își băteau joc de mine datorită greutății în exces.

Cred că ghiciți de ce eram într-o stare așa de jalnică. Nu îmi este rușine să postez pozele mele, iată cum arătam.

 

La un moment dat, mi-a ajuns cuțitul la os, eu aveam doar 24 de ani și o greutate de peste 90 kg. Mi-am setat obiectivul de a slăbi 30 kg într-o lună. Iată ce schemă aveam:

1. O lună de exerciții fizice istovitoare de 6 ori pe săptămână.

2. Fără să mănânc efectiv NIMIC, ci doar să beau lichide.

3. Ședințe la un psiholog.

4. Nicio bucurie și nicio distracție.

După cum puteți vedea, nu era nimic atrăgător. Efort zilnic, dureri de cap și senzație de greață. Și mai ales după îndeplinirea tuturor acestor etape, puteau să îmi apară vergeturi și aș fi fost nevoită să mă supun la tot felul de tratamente de înfrumusețare și, cel mai rău, aș fi început să mănânc mult după aceea. Aș că nu vedeam ce rost avea tot acest efort.

Sunt comodă de fel, așa că nu mă vedeam să rezist la un asemenea volum de exerciții fizice. Am intrat imediat pe internet pentru a identifica soluții alternative. Am încredere numai în forumuri și bloguri, unde oameni REALI vorbesc despre experiențe REALE. Am dat peste tot felul de remedii și recenzii, dar singurul efect secundar era legat de procesul de obișnuire a organismului. După ce încetezi să bei sau să consumi un produs, te îngrași la loc. Așa că nu mi se potriveau dar tot nu știam ce soluție să aleg…

Am dat peste o altă bloggeriță, care se confrunta cu aceeași problemă și care mi-a recomandat o metodă simplă și naturală de slăbit. La început am crezut că este vorba despre o glumă, dar când m-am întâlnit cu ea, am realizat că domnișoara a descoperit ceva minunat. De asemenea mi-a arătat poze din timpul procesului ei de slăbire pe care le-a făcut săptămână de săptămână.

Fetelor, am decis să încerc preparatul. Nu mi-am pierdut bucuria de a trăi, nu am fost nevoită să fac exerciții istovitoare, ci doar mișcarea de zi cu zi, am mâncat aceeași mâncare și am băut cate 3 capsule pe zi cu multă apă. Până la sfârșitul primei săptămâni, am observat rezultatele: slăbisem 5 kg dintr-un foc!

Atașez iar poze cu corpul meu frumos și zvelt. Acum nu mai consum acest produs, mă simt și arăt în continuare foarte bine! Nu știu cine a inventat acest produs eficient, dar îi sunt foarte recunoscătoare. Mi se pare foarte ciudat că atât de puține persoane știu despre acesta. Dar am fost o norocoasă! Sper că și voi veți fi.”

Evoluția Annei ne-a impresionat și am căutat produsul și în România. Capsulele pentru slăbit pot fi cumpărate de AICI, se efectuează livrare în toată țara, chiar și cu o reducere rezonabilă 😉

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai vizionate

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...